Свински шишчета със сливи и кус-кус
Съчетайте това вкусно ястие с ризото и бутилка хубаво вино. Това любимо италианско ястие е лесно за приготвяне и със сигурност ще впечатли гостите ви.
съставки
- 2 чаши половина и половина
- 1/4 чаша лимончело
- 3 супени лъжици гранулирана захар
- 1/4 ч. л. ванилов екстракт
- 1/2 ч. л. ситно настъргана лимонова кора
- 1/8 чаена лъжичка кошер сол
- 3 големи яйца
- Несолено масло, за намазване на гювеча
- 5 чаши хала (около 8 унции)
Упътвания
1В малка тенджера смесете карамфила с кардамона, дафиновия лист, канелата и 2 чаши вода и ги оставете да заври. Добавете рибата, върнете до кипене, след това намалете котлона, за да къкри, и задушете рибата, докато се свари, около 5 минути.
2Междувременно покрийте картофите с обилно подсолена вода в средно голяма тенджера, оставете да заври и гответе, докато омекнат, около 20 минути. Отцедете картофите и ги оставете да изстинат напълно.
3Добавете картофите в купата с рибата заедно с трохите за хляб, сока от лайм, кориандъра, кимиона и чилито, подправете със сол и леко намачкайте картофите с другите съставки, докато се смесят равномерно. Оформете сместа в шест банички с ширина 3 инча и дебелина 3⁄4 инча.
4В 12-инчов незалепващ тиган загрейте олиото на среден огън. Добавете баничките и гответе, като ги обърнете веднъж, до златисто кафяво, около 6 минути. Прехвърлете рибните банички в чиния за сервиране и сервирайте докато са горещи с ментово лютеница отстрани.
Видео
Свински шишчета Свински шишчета Свински шишчета Свински шишчета Свински шишчета Свински шишчета Свински
Свински шишчета
кус-кус
Милен Георгиев |
|
Стамат |
|
Стамен ООД |
|
РЕЗЮМЕ
доставка, Барбекюта, налични, продава,евтино, цени, цена, ниски цени, на едро, Бургас и т.н. градове, барбекю, грил, скара на дървени въглища, опушване, кубински марабу, дървени въглища, въглища, дъб, бук, габър, въглища дъб, въглища габър, готвене на дървени въглища, опушване на месо,САЩ, Израел, Саудитска Арабия, Швеция, Норвегия, Дания, Канада, Европа, Великобритания, Нидерландия, Белгия, Германия, Гърция, Румъния, България,Кубински Дървени Въглища МАРАБУ, въглища от бял дъб, въглища за продажба, цена на дървените въглища, чанта за дъбови въглища, дъбови въглища, дъбови въглища натурални, брикети от дъбови въглища, дъбови въглища за наргиле, дъбови въглища Великобритания, дъбови въглища за продажба, скара на дъбови въглища, доставка, Барбекюта, налични, продава,евтино, цени, цена, ниски цени, на едро, Бургас и т.н. градове, барбекю, грил, скара на дървени въглища, опушване, кубински марабу, дървени въглища, въглища, дъб, бук, габър, въглища дъб, въглища габър, готвене на дървени въглища, опушване на месо |
5.0
|
Свински шишчета със сливи и кус-кус - Дървени въглища Mr PER® за Барбекю, Грил и Скара на дървени въглища 2024
Свински шишчета Свински шишчета Свински шишчета Свински шишчета Свински шишчета Свински шишчета Свински шишчета Свински Дървени въглища Mr PER® за Барбекю, Грил и Скара на дървени въглища
Type: Основно ястие
Cuisine: Японска
Keywords: Свинско, основни ястия, рецепти
Recipe Yield: 2 порции
Calories: 190
Preparation Time: PT20M
Cooking Time: PT2H30M
Total Time: PT2H50M
Recipe Ingredients:
Recipe Instructions:
1:
1
В малка тенджера смесете карамфила с кардамона, дафиновия лист, канелата и 2 чаши вода и ги оставете да заври. Добавете рибата, върнете до кипене, след това намалете котлона, за да къкри, и задушете рибата, докато се свари, около 5 минути.
2:
2
Междувременно покрийте картофите с обилно подсолена вода в средно голяма тенджера, оставете да заври и гответе, докато омекнат, около 20 минути. Отцедете картофите и ги оставете да изстинат напълно.
3:
3
Добавете картофите в купата с рибата заедно с трохите за хляб, сока от лайм, кориандъра, кимиона и чилито, подправете със сол и леко намачкайте картофите с другите съставки, докато се смесят равномерно. Оформете сместа в шест банички с ширина 3 инча и дебелина 3⁄4 инча.
4:
4
В 12-инчов незалепващ тиган загрейте олиото на среден огън. Добавете баничките и гответе, като ги обърнете веднъж, до златисто кафяво, около 6 минути. Прехвърлете рибните банички в чиния за сервиране и сервирайте докато са горещи с ментово лютеница отстрани.
4.94
Pros
- Свински шишчета със сливи и кус-кус
Cons
- Бавно се готви
Свински шишчета със сливи и кус-кус - Дървени въглища Mr PER® за Барбекю, Грил и Скара на дървени въглища 2024
Свински шишчета Свински шишчета Свински шишчета Свински шишчета Свински шишчета Свински шишчета Свински шишчета Свински Дървени въглища Mr PER® за Барбекю, Грил и Скара на дървени въглища
Type: Основно ястие
Cuisine: Японска
Keywords: Свинско, основни ястия, рецепти
Recipe Yield: 2 порции
Calories: 190
Preparation Time: PT20M
Cooking Time: PT2H30M
Total Time: PT2H50M
Recipe Ingredients:
Recipe Instructions:
1:
1
В малка тенджера смесете карамфила с кардамона, дафиновия лист, канелата и 2 чаши вода и ги оставете да заври. Добавете рибата, върнете до кипене, след това намалете котлона, за да къкри, и задушете рибата, докато се свари, около 5 минути.
2:
2
Междувременно покрийте картофите с обилно подсолена вода в средно голяма тенджера, оставете да заври и гответе, докато омекнат, около 20 минути. Отцедете картофите и ги оставете да изстинат напълно.
3:
3
Добавете картофите в купата с рибата заедно с трохите за хляб, сока от лайм, кориандъра, кимиона и чилито, подправете със сол и леко намачкайте картофите с другите съставки, докато се смесят равномерно. Оформете сместа в шест банички с ширина 3 инча и дебелина 3⁄4 инча.
4:
4
В 12-инчов незалепващ тиган загрейте олиото на среден огън. Добавете баничките и гответе, като ги обърнете веднъж, до златисто кафяво, около 6 минути. Прехвърлете рибните банички в чиния за сервиране и сервирайте докато са горещи с ментово лютеница отстрани.
4.94
Pros
- Свински шишчета със сливи и кус-кус
Cons
- Бавно се готви